Grove frøknekkebrød

Jeg er så glad for å ha funnet oppskrift på gode grove knekkebrød så den må jeg bare dele videre. De er enkle å lage og kjempegode!

Start med å røre honningen ut i lunkent vann. Jeg pleier å ha linføene oppi vannet og la dem stå i bløt i 20 min. Imens har jeg resten av ingrediensene i en bakebolle. Hell så vannet over det tørre og rør rundt til en grøt.

Kle to stekebrett med bakepapir og fordel deigen jevnt utover i et tynt lag.

Stek dem på 190 grader i 10 min på nederste og midterste rille. Ta ut brettene  og del opp i ruter, 6×4, med en pizzarulle eller kniv. Sett dem så inn igjen i ovnen og stek videre i 30 min. Lurt å bytte plass et par ganger siden det er to brett.

Legg knekkebrødene over på en rist. Jeg pleier å la det første laget ligge rett vei, mens det andre laget snur jeg med undersiden opp. Skru temperaturen ned til 100 grader og sett ovnsdøren så vidt på gløtt. La dem stå til de er helt sprøe.

Oppbevares i metallboks så de holder seg sprøe.