Kryddermuffins

Med utgangspunkt i en annen oppskrift har jeg laget min egen vri med banan og krydder. Kjekt å kunne sette seg ned og kose seg med mettende og sunne kaker sammen med en god kopp te. De kan spises som de er, eller tas ut av formen, skjæres i to og ha på smør og brunost.

Mal mandlene til mel med hurtigmikseren. Ha det over i en bolle og kjør så alle de andre ingrediensen utenom egg i mikseren. Hell dette også over i bollen og bland det til en masse.

Pisk eggene godt til de er så luftige og stive som i eggedosis. Når de er ferdigpisket røres de forsiktig inn i mandelmassen. Bruk en skje og halvfyll muffinsformer på et stekebrett. Ca 1 1/2 – 2 ss pr form. Alt etter mengden blir det da 12-18 muffins.

Dryss på litt mandelflarn og evt rosiner på toppen og sett brettet midt i ovnen på 200 grader i ca 20 min.