Appelsinkake med sjokoladekrem

Dagens forsøk på en ny appelsinkake falt i god smak hos gjestene og forsvant fort. Den er luftig med kremet konsistens. Kan serveres  som kake eller dessert.

Knus kjeksene, bland i kokosmasse og ha i smøret ,som har romtemperatur. Bland godt med en miksmaster. Fylles i springform og stekes midt i ovnen på 200 grader i 10 min. Lurt å ha den på et bakebrett da det kan renne ut litt smeltet smør om ikke formen er helt tett…

Lag fyllet ved å først piske 3 eggeplommer sammen med presset appelsinsaft, kefir og honning. Stivpisk så eggehvitene og vend dem forsiktig inn i røren. Til slutt finhakkes kokesjokoladen eg blandes i. Den luftige massen helles så over kjeksbunnen og stekes videre i 20 min.

Sjoladekremen lages ved å blande sunt sjokoladepålegg (se oppskrift her på siden) inn i ferdigpisket kremfløte. Smør sjokoladekremen over kaken når den er avkjølt. Dette må gjøres forsiktig og med lett hånd for å ikke klemme flat det luftige fyllet. pynt så med halve appelsinskiver rett før servering.